Conditietraining

Voor wie?
Deze training is geschikt voor iedereen die zijn of haar lichaamsconditie wil verbeteren. Jong en oud, beginner of gevorderde, ervaren sporter of ‘bankzitter’. Mensen die liever niet aan allerlei apparaten trainen, kunnen op dynamische wijze hun spieren versterken.

Wat gaan we doen?
In de SL!M Conditietraining komen de belangrijkste spiergroepen aan bod: benen, billen, armen, rug, buiInzettraining rugk en borst. In de oefeningen gaat veel aandacht naar de rompstabiliteit; deze vormt de basis van een goede houding en een fit lichaam. Ook het uithoudingsvermogen neemt toe. We werken zonder fitnessapparaten. Wel wordt bij sommige oefeningen gebruik gemaakt van kleine gewichtjes, elastische banden, ballen en andere materialen. Oefeningen komen met regelmaat terug om je voortgang te monitoren. Wij houden ook graag rekening met jouw persoonlijke belastbaarheid. De trainer zal een oefening aanpassen aan de persoonlijke behoefte van de persoon. Zo bewandelt iedereen zijn eigen traject
met zijn eigen persoonlijke doelen.  We sluiten de dynamische training af met het rekken van de belangrijkste spiergroepen.

buikspieren

Deze foto is van een binnen training.

 

Wat levert het op?
In de SL!M Conditietraining komen alle spiergroepen aan bod. U verbetert de functionaliteit, mobiliteit (souplesse) en kracht van uw lichaam. Deze training is ook zeer geschikt als aanvulling op hardlooptrainingen, omdat met name duurlopen het lichaam erg eenzijdig belasten.

  • Verantwoorde training met aandacht voor individuele verschillen en behoeftes;
  • Motiverende en uitdagende trainingen met gelijken;
  • Betere motivatie en frequentie dankzij het trainen in een groep;
  • Een beter uithoudingsvermogen;
  • Toename van spierkracht;

Waar en wanneer?

– Elke woensdag 19:45 – 20:45 uur  locatie zomerperiode (i.v.m. langer licht): verzamelen achter het NEC stadion, aan de Steinweglaan, ca. 20 meter voor de rotonde. Zie kaartje/route beschrijving

In de winterperiode verzamelen bij de hoofdingang van het NEC stadion.

(op feestdagen is er géén training)

Kosten

Proefles: Gratis
Losse training: €5,50
Rittenkaart:  €55,- voor 12 trainingen (incl. btw)

Twijfel je of de training iets voor jou is? Bel dan gerust even, dan kunnen wij je adviseren.