De Gezonde Vakantie

De Gezonde vakantie, een duwtje in de rug naar een gezonde levensstijl
Workshops, sporten en vrije tijd wisselen elkaar af. Elke dag wordt er gezamenlijk lekker en gezond gegeten, gesport, leuke activiteiten en uitstapjes gedaan. Er zijn workshop waar je meer kunt leren over een gezonde levensstijl. Dit wordt allemaal op een actieve en speelse manier gedaan binnen De Gezonde Vakantie. De hele week wordt verzorgt door ervaren sportinstructeurs en een diëtist. Als deelnemer kan je zelf kiezen aan welke activiteiten je deelneemt.

Ochtend
Gezamenlijk ontbijt met verse jus en (eigen gemaakt) brood en andere lekkere gezonde ontbijtproducten. Daarna is er een leuke interactieve workshop waarin je meer leert over eten & bewegen. Je krijgt meer inzicht in hoe je lichaam werkt en wat het nodig heeft. Als het ontbijt is gezakt zal de eerste ‘workout’ plaatsvinden, gevolgd door vrije tijd.

Middag
Er wordt gestart met een gezamenlijke lunch, gevolgd door vrije tijd. Daarna is er een interactieve workshop waarin we praktisch aan de slag gaan. Zo gaan we bijvoorbeeld naar een supermarkt om te ontdekken hoe de supermarkt ons wilt beïnvloeden en welke producten je het beste kunt kiezen uit het grote aanbod. Daarna is er weer gelegenheid om te sporten of mee te gaan voor een uitstapje.

Avond
In kleine groepjes gaan we het avondeten bereiden. Het is erg gezellig om met elkaar te koken en ondertussen leer je meer over product keuze en voedselbereiding. In de loop van de avond heb je tijd voor jezelf of je kan mee gaan met de avondwandeling. Er is genoeg gelegenheid voor gezelligheid, een bordspel of je kunt gebruik maken van de beweegspellen zoals de xbox en de WiiFit.

Neem gerust contact op voor meer informatie.