Sportmassage

Dat wil jij toch ook? Massage op het werk!

Sportmassage voor harde werkers: werken is ook topsport

Het is mogelijk dat ik de massagetafel of -stoel meeneem naar uw bedrijf. Dat kan eenmalig of elke periode. Sportmassage terwijl je niet sport? Ja juist wel, de hele dag in dezelfde houding werken is ook topsport. Spieren protesteren en het lichaam geeft klachten. Door de spieren een diepe massage te geven wordt het herstellend vermogen flink op weg geholpen. Direct wordt al verlichting gevoeld en daarna kan het lichaam zelf verder met herstellen.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Imke Ebben
0611330813
slim@eten-bewegen.nl

Imke: “Jaren geleden werkte ik slechts twee dagen op kantoor, ik heb toen zelf ondervonden wat kantoorwerk met mijn lichaam deed. Spieren gingen vastzitten en drukte op een zenuw. Ook mijn collega’s hadden soortgelijke klachten. Massage geeft gelijk verlichting. Uiteindelijk ben ik meer afwisselend werk gaan doen waarbij ik meer kan bewegen, dat past toch beter bij mij. ”

Ervaring van Imke: “Tijdens mijn sportopleiding heb ik mijn diploma sportmassage behaald. In het begin heb ik in een sportschool gemasseerd, dit waren hardwerkende mensen die na het sporten een massage wilde. Daarna heb ik echte atleten gemasseerd, die hadden last van hun spieren door het harde trainen en konden zo beter herstellen. In mijn eigen praktijk kwamen vooral de kantoorwerkers langs om los gemasseerd te worden en werd de vraag naar massage op locatie steeds groter”