Over ons

SL!M is opgericht in 2010 door Imke Ebben. Zij heeft eerst de opleiding tot sportinstructeur (CIOS) afgerond en heeft zich daarna gespecialiseerd als diëtist op de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek.

banner imke

Tijdens en na haar CIOS-opleiding gaf Imke Ebben veel trainingen aan groepen hardlopers en wandelaars. Daarbij merkte zij dat veel sporters vragen hebben over gezonde voeding. Enerzijds wil men adviezen om op gewicht te blijven of af te vallen; anderzijds vragen sporters wat zij het beste kunnen eten en drinken om hun sportieve prestaties te verbeteren.

Omdat eten & bewegen elkaar sterk beïnvloeden en samen bepalen hoe gezond iemand leeft, besloot Imke om haar sportopleiding aan te vullen met de studie Voeding en Diëtetiek. De filosofie van SL!M eten & bewegen is dat beide zaken onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wie lekker wil sporten heeft behoefte aan een gezond eetpatroon. Mensen die regelmatig bewegen genieten intenser van hun eten. De juiste combinatie van eten en bewegen leidt tot een gezond leven. Dat is belangrijk, want:

Gezond leven = kwaliteit van leven = meer genieten!