Diëtisten bij SL!M

SL!M diëtist Imke Ebben

Imke Ebben

Geboortedatum: 15-05-1986
Bij SL!M sinds: maart 2010

Over mij: Ik ben de studie Voeding & Dietetiek gaan doen omdat ik zag dat naast bewegen een gezond eetpatroon belangrijk is voor je gezondheid en om lekker in je vel te zitten. Ik heb eten altijd lekker en gezellig gevonden. Ik vind het dan ook een leuke uitdaging om mijn eetpatroon lekker en gezond te houden. Natuurlijk geniet ook ik met gepaste regelmaat van een iets wat minder gezond is. Ik vind balans en variatie een van de belangrijkste sleutelwoorden. Het eten boeit mij omdat het veel te maken heeft met gedrag. Waarom eten mensen zoals ze eten en wat kunnen ze doen om dit te veranderen. Het gedragsaspect vind ik naast de voedingsleer enorm interessant en ik merk dat daar de meeste winst te behalen valt.

Ik zie mezelf als een coach met veel inhoudelijk kennis die je helpt bij het bereiken van een voedingspatroon die bij jou past. Ook als je wel weet wat je zou moeten eten, maar het je niet lukt, dan sta ik voor je klaar. Het uitgangspunt van de begeleiding is altijd wat jij gewent bent om te eten en te drinken. Vanuit daar gaan we bouwen naar een voedingspatroon wat voor jou gewenst is.

Mijn motto: We always have a choice. Play the game or leave the field”

Mijn betekenis: We hebben niet alles in de hand, maar er zijn altijd keuzes, bijvoorbeeld de keuze om het beste ervan te maken. Ik ben erg oplossend gericht en hou ervan om me in te zetten. ‘Play the game or leave the field‘ komt vanuit mijn softbaltijd. Ofwel, ga er voor of doe het niet. Men wordt vaak niet blij van iets half doen. Het geeft veel meer voldoening om er voor te gaan!