Referenties

Hieronder vindt u de ervaringen en referenties van enkele klanten van SL!M. Als u zelf uw ervaringen wilt delen, laat ze dan natuurlijk gerust achter!

April 2012 ben ik bij SL!M gestart met actief wandelen op dinsdagavond. Mijn doel was werken aan een betere conditie en ik wilde afvallen. Een betere conditie opbouwen ging snel, het afvallen was een ander verhaal, daar was meer voor nodig. In september heb ik me bij SL!M aangemeld voor de cursus voor vrouwen met overgewicht. Inmiddels heb ik dankzij deze cursus mijn leefstijl en eetgewoonten veranderd en sport ik wekelijks drie keer. Hierdoor voel ik me fitter en energieker. Er zijn ook al aardig wat kilootjes af. De combinatie van verschillende factoren binnen de cursus zorgen ervoor dat het werkt, daarbij is het ook nog eens erg leuk. Ik ben er nog niet, maar ik weet zeker dat ik dit jaar een gezond gewicht ga bereiken.
Imke weet me telkens opnieuw te stimuleren en haar enthousiasme en gedrevenheid werken aanstekelijk. Een 'dikke' pluim voor Imke !!!

Riet van Raalte

Ik wist niet of hardlopen wel iets voor mij zou zijn. In kleine groepen en met de persoonlijke aandacht van Imke, bouw je langzaam het tempo en je conditie op. Door deze aanpak weet ik nu hoe leuk en lekker hardlopen kan zijn!

Ilse Franken

Ik loop nu al ruim anderhalf jaar met Imke en haar totaalpakket aan voedingsadvies en bewegingscoaching maakt dat ik daadwerkelijk beter in mijn vel zit.

Imke is een enthousiaste trainster met aandacht voor persoonlijke wensen en doelstellingen. Een plezier om mee te lopen!

Michiel Heijmans
Yoast BV

Ik doe de cursus voor vrouwen met overgewicht bij SL!M, vooral omdat de cursus veelzijdig is en 10 maanden duurt. Aandacht voor vooral gezond (en lekker) eten gecombineerd met afwisselend bewegen in de buitenlucht en in de zaal. Leuk! In de groepsgesprekken merk je dat Imke snapt dat eten, bewegen en afvallen met ontzettend veel menselijke mechanismes samenhangen. Mechanismes die je niet alleen even doorbreekt met wat informatie; daar is meer voor nodig. Vaste gewoontes, slimme verleiders, kennis, je hele levenshouding (Fred & Archie voor insiders)... Daar moet je anders mee leren omgaan en dat kost simpelweg tijd en aandacht. Ook heeft Imke ook oog voor de hele persoonlijke en verschillende doelstellingen van de deelnemers. Ze is absoluut niet rigide, maar wel stimulerend. Kortom: ik vind het een toffe cursus die heel goed is voor je gezondheid en waar je op een sl!mme (ha ha) manier werkt aan betere gewoontes en langetermijndoelen in plaats van een paar snelle kilo's.
Tsja, en daarbij is het ook gewoon gezellig! Top.

Monique

Ik heb hardlooptraining gehad van Imke,
ze is enthousiast, gezellig, en stimulerend. Ze heeft een goed opbouwschema, waarbij je in een paar maanden tijd 30 minuten kan hardlopen.

Ineke van de Rijdt

Imke motiveert en zorgt dat je zelf ook aan de slag wil gaan. Niet alleen tijdens de sessies maar ook daarbuiten. Je voelt je bijna schuldig als je niet traint!

Tim Lecomte
Bureau Malkier

Laat uw ervaring achter!

Uw naam

Bedrijfsnaam (optioneel)

Uw emailadres

Uw ervaringen met Sl!m: