Trainers

Op deze pagina staat een korte beschrijving van de trainers van SL!M.

Imke Ebben

banner imke

Geboortedatum: 15-05-1986
Bij SL!M sinds: maart 2010

Over mij: Ik ben de oprichtster van SL!M eten & bewegen. Ik ben altijd een actief persoon geweest: klimmen in de boekenkasten, later in bomen, gymnastiek, paardrijden, atletiek, skiën, snowboarden, squash, wielrennen  en mijn grooste passie softbal, dat ik 10 jaar heb gespeeld. Ik beweeg nu veel dankzij mijn werk, daarnaast ga ik met mijn gezin graag naar buiten.

Ik ben een vrolijke en enthousiaste trainster en vind gezelligheid belangrijk. Je hoeft van mij (meestal) niet tot het uiterste te gaan om goed te trainen. Ik vind buiten sporten heerlijk, dat is voor mij een belangrijke extra factor. Door te bewegen lever ik energie en ik krijg daar meer energie van terug.

Mijn motto: We always have a choice. Play the game or leave the field”
Mijn betekenis: We hebben niet alles in de hand, maar er zijn altijd keuzes, bijvoorbeeld de keuze om het beste ervan te maken of om naar de positieve kant te kijken. Ik ben erg oplossend gericht en hou ervan om me in te zetten, in wat dan ook.
‘Play the game … ‘ komt vanuit mijn softbaltijd. Als ik besluit me ergens voor in te zetten dan ga ik er ook voor met veel plezier.

——————————————————————————————-

Emy

Mirjam