Personal Training

Personal training thuis

Personal training thuis

“Ik ben Imke Ebben, een personal trainer en geef training in Nijmegen en omgeving. Zowel dames, heren of stellen kunnen bij mij terecht”.

We kunnen binnen, buiten of bij jouw thuis/werk sporten.

Mijn trainingen zijn zo veel mogelijk zonder fitnessapparaten. Ik maak wel gebruik van speelse sportattributen met gewichten van water of zand en elastische weerstand. Ik heb meer dan twee stellingkasten vol sportplezier voor jouw klaar liggen. De inhoud van de trainingen is afhankelijk van jouw persoonlijke vraag en wensen. Je mag gerust een keer bellen of mailen als je vragen hebt.” 0611330813 / slim@eten-bewegen.nl

Naast trainster ben ik ook diëtiste en kan de personal training aangevuld worden met voedingsadvies. Dit kan van grote toegevoegde waarde zijn om de juiste balans te vinden om zo je leefstijl te verbeteren.

Voor wie?
Trainen op maat is heel persoonlijk. Mensen die om welke reden dan ook niet willen of kunnen aansluiten bij een groep, kunnen een persoonlijk trainingsprogramma afspreken, gericht op de persoonlijke doelen.

Waarom kiezen voor personal training bij SL!M?

  • Naast het sporten is plezier erg belangrijk
  • Vriendelijke aanpak en motivatie (geen drilmeester)
  • Naast sporten ook veel kennis van gedragsverandering en voeding in huis

Wat gaan we doen?
In samenspraak met u maakt ik een trainingsprogramma dat aansluit op uw persoonlijke doelen, wensen en behoeften. Uiteraard wordt het programma volledig afgestemd op uw leeftijd, conditie en mogelijkheden. De training kan binnen en/of buiten plaatsvinden.

Wat levert het op?

  • De training biedt precies wat u wilt.
  • U traint op tijden die u uitkomen.
  • Uw persoonlijke trainer begeleidt, motiveert en stimuleert u.
  • Op elk gewenst moment wordt de training aangepast.

Waar?
De locatie wordt in samenspraak met u gekozen. Afhankelijk van het programma zijn er mogelijkheden buiten, binnen in een fitnessruimte of bij u thuis of op uw werk.

Wanneer?
Elke training vindt plaats op afspraak. Er is sprake van maximale flexibiliteit.

Trainster Imke Ebben
Ik geef al ruim 10 jaar personal training. Ik heb een vaste groep personal klanten die al jaren bij mij sporten. Daarnaast geef ik training aan mensen met een korte termijn doelstelling. Afhankelijk van wat iemand wil sport iemand 1-3 keer in de week een uur of half uur. Of 1 x per maand voor de stok achter de deur en weer een plan te maken voor de aankomende periode.

Na het behalen van mijn CIOS-diploma ben ik afgestudeerd diëtiste (Hogeschool in Nijmegen). Daarnaast volg ik regelmatig cursussen om mijn kennis up to date te houden en te verrijken. Zo heb ik de opleiding cognitieve therapie voor diëtisten gedaan om mensen beter in hun gedragsverandering te begeleiden. Ik ben geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici: www.kwaliteitsregisterparamedici.nl