Sporten met overgewicht

Ben je op zoek naar een sportgroep met mensen met overgewicht?
Maandag 19.30 uur en donderdag 19.30 uur in de omgeving van Brakkenstein in Nijmegen sporten we elke week. Eén uur samen sporten op je eigen tempo. Iedereen voert de oefening zelf uit, dus je kunt zelf bepalen hoe intensief je sport. We werken aan kracht en uithoudingsvermogen en zorgen dat we een gezellig uur samen aan het bewegen zijn.

We hebben een gezellige groep waarin iedereen zichzelf kan zijn. Het is niet erg als je iets wel of niet kunt omdat je er nog niet aan toe bent of omdat je ergens last van hebt. We bedenken een alternatief. We hebben sporters die al jaren in deze groep sporten. Iemand die net aansluit zal zich al snel opgenomen voelen in de groep. Het is fijn om je vrij te kunnen bewegen zonder je zorgen te maken over je gewicht of als je iets niet goed kunt. Je bent welkom, ook als je geen zin hebt om te sporten maar je wel vind dat het goed voor je is.

Kom lekker buiten sporten! Als het regent dan zoeken zorgen we dat we droog kunnen sporten.

Sinds 18 maart sporten we weer buiten, dat mag volgens de corona-maatregelen

Bel even en kom gerust een keer meedoen om te zien of het wat voor jouw is.
Imke: 0611330813

Wil je meer begeleiding bij het afvallen. Dan kun je in september meedoen aan de cursus. Of individuele begeleiding nemen om de voedingskant aan te pakken.