Sporten met overgewicht

Sporten met overgewicht of obesitas

Deze sportgroep is speciaal voor mensen met overgewicht en obesitas (BMI >30)
Al 10 jaar worden deze trainingen gegeven. De acceptatie van de sporters onderling is heel hoog en er is veel gezelligheid. Sporten staat misschien niet bij jou op nummer 1, dus als het dan gezellig is in de groep dan is het makkelijker om elke keer weer te komen sporten. Iedereen heeft zo z’n dingen wat beter gaat of waar rekening mee gehouden wordt. Tijdens het sporten gebruiken we sportmaterialen en wisselen kracht- en uithoudingsvermogen oefeningen af. Als je begint dan is er genoeg ruimte om op je eigen niveau te groeien en als je al verder bent dan krijg je wat meer uitdagingen. Je kunt het zien als een soort aardige bootcamp voor mensen met overgewicht. Bij ons kan je lekker sporten maar je hoeft niet de onderste uit te kan te halen zodat je de volgende dag ook nog vooruit kunt ; )

Wanneer?
Instromen wanneer je wilt
September t/m juni, en bij voldoende animo ook juli en augustus
Maandag 19:30 – 20:30 uur

Waar?
We sporten buiten. Dit is een echte meerwaarde. De meeste mensen zitten zo veel binnen. De frisse buitenlucht is dan heel fijn. In de zomer sporten we in het bos. Als het donker is dan sporten we in de verlichte omgeving in de buurt van Brakkenstein in Nijmegen.

Wil je meer weten of een keer komen meedoen om te ervaren of het wat voor je is? Neem dan even contact op: 0611330813 (Imke Ebben)